COMPANYIA CLOWNIC

Clownic és una companyia de teatre gestual còmic, formada per Edu Méndez, Gerard Domènech i Xevi Casals, amb una trajectòria professional plena d’èxits que es nodreix de l’estil Tricicle per crear els seus propis espectacles, sempre amb la premissa d’oferir al públic “un riure cada 10 segons “.

Utilitzem el llenguatge universal del teatre sense paraules, la qual cosa ens permet mostrar els nostres espectacles en qualsevol racó del planeta.

Durant més de 18 anys Clownic ha estat la segona companyia de Tricicle. En tot aquest temps hem interpretat fidelment per tot arreu els diferents espectacles de Tricicle: Manicomic, Slastic, Exit, Tricicle 20, Sit, Garrick i 100% Tricicle.

Després d’haver complert la majoria d’edat com a companyia, vam decidir independitzar-nos dels nostres pares teatrals (tot i que encara anem a dinar els diumenges). El 2011, ja sota el segell de Gagman Produccions, vam estrenar una nova etapa amb el nostre primer espectacle de creació i producció pròpies, Ticket, comptant amb la col•laboració de Tricicle.

Després de l’èxit i el reconeixement aconseguit a Espanya i internacionalment amb Ticket, vam decidir continuar la nostra aventura amb un nou espectacle, Jobs.

En aquest moment seguim girant pel món amb els nostres espectacles i pensant en nous projectes.

LA PREMSA HA DIT…

"LOS HIJOS TEATRALES DE TRICICLE"
El Pais

"LA MAESTRÍA DEL LENGUAJE GESTUAL"
El Norte de Castilla
23.04.2014


"PARTIDO DE LA RISA"
La Rioja
17.09.2013


"TENEN LA FÓRMULA"
EL9NOU
16.04.2012


"LA RISA MÁS FRESCA: NUEVO ÉXITO DE CLOWNIC"
Blog Auditori de la Mediterranea
7.11.2011
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

No pots llegir-ho? Canvia el text. captcha txt
X